May 21, 2012, 06:49:49 AM

Author Topic: iPhone FAQ - pune o intrebare si primesti un raspuns  (Read 341 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline consol3

• [GMG]consol3 - k1LL&Go -
  • GaMaGanda
  • killing machine
    • blog.gamaganda
iPhone FAQ - pune o intrebare si primesti un raspuns
« on: July 03, 2010, 08:17:17 PM »
Aici se poate intreba orice despre iPhone.Fie el 2G sau i4.Exceptand pirateria(asta nu include jailbreakul pe care unii il folosim doar pentru cydia)
« Last Edit: July 03, 2010, 08:51:43 PM by consol3 »
más fuerte

Offline catanzaro27

• カタンツァーロ27
  • Founder
  • iPhone 4 & PS3 user!
Re: iPhone FAQ - pune o intrebare si primesti un raspuns
« Reply #1 on: July 03, 2010, 11:06:25 PM »
Pai jailbreak presupune piraterie, hotaraste-te  ;)
XBOX360 ID: albulescu27

Offline consol3

• GaMaGanda
  • killing machine
    • blog.gamaganda
« Reply #2 on: July 03, 2010, 11:46:13 PM »
Pai jailbreak presupune piraterie, hotaraste-te  ;)
Man, m-am referit la jailbreak pentru cei ce il folosesc sa mareasca calitatii telefonului nu ca sa joace pirat,deci nu vreau sa aud pe aici ceva de genul: "de unde trag si eu jocul X". OK?
más fuerte

Offline catanzaro27

• カタンツァーロ27
  • Founder
  • iPhone 4 & PS3 user!
« Reply #3 on: July 04, 2010, 12:48:03 AM »
E lunga povestea dar ne oprim aici sa nu incepem cu stangul (jailbreak-ul presupune rulare cod nesemnat, nu putem vorbi doar despre jocuri cand vorbim de piraterie sau de unde trag applicatia x).

Offline consol3

• GaMaGanda
  • killing machine
    • blog.gamaganda
« Reply #4 on: July 04, 2010, 01:36:37 AM »
E lunga povestea dar ne oprim aici sa nu incepem cu stangul (jailbreak-ul presupune rulare cod nesemnat, nu putem vorbi doar despre jocuri cand vorbim de piraterie sau de unde trag applicatia x).
Mai pe scurt...vorbim doar de tweakuri care ne fac viata usoara,ok?
más fuerte

Offline catanzaro27

• カタンツァーロ27
  • Founder
  • iPhone 4 & PS3 user!
« Reply #5 on: July 04, 2010, 09:08:55 AM »
Oky.

Offline h0stile

• TATICU - [GMG]h0stile
  • Administrator
  • GaMaGanda Clan
    • gamaganda
« Reply #6 on: July 09, 2010, 04:49:09 PM »
cititi regulamentul. Puteti vorbi de ce vreti voi, inclusiv metode de modding soft/hard atit timp cat nu mentionati cum si de unde se poate obtine software piratat, deci atot timp cat nu mentionati exact sursa, locatia ei si metoda pe care cineva o ppate folosi ca sa obtine sft piratat, puteti vorbi orice. Nu ma impiedica nimeni sa comentez ca installous s-a updatat la versiunea X insa rog sa nu postati metode ptr a instala installous pe telefon ptr ca
stim ce poti face cu el si nu ne dorim sa promovam asta.

In alta ordine de idei, unui 3G caruia i s-a dat full reset si care eblocat intrun loop (apare maru, se stinge, apare maru, se stinge), ce pot sa-i fac ca sa-l fac din nou utilizabil?

Gaming Propaganda!

Offline k1du

• [GMG] - HD Lover
  • GaMaGanda
« Reply #7 on: July 09, 2010, 04:59:44 PM »
In alta ordine de idei, unui 3G caruia i s-a dat full reset si care eblocat intrun loop (apare maru, se stinge, apare maru, se stinge), ce pot sa-i fac ca sa-l fac din nou utilizabil?
Acelasi lucru i s-a intamplat iPodului meu si intr-un final a murit de tot, mai era si de 80GB, nici pe post de hard n-am mai putut sa-l folosesc.Cred ca trebuie reinstalat softul, nu stiu sigur, mie mi-a fost lene sa-l duc pe al meu si oricum nu mai merita sa ma chinui cu el, avea 3 ani.
...So Close No Matter How Far, Couldn't Be Much More From The Heart, Forever Trust In Who We Are, And Nothing Else Matters...James Hetfield

Offline catanzaro27

• カタンツァーロ27
  • Founder
  • iPhone 4 & PS3 user!
« Reply #8 on: July 09, 2010, 08:04:12 PM »

Quote from: h0stile
cititi regulamentul. Puteti vorbi de ce vreti voi, inclusiv metode de modding soft/hard atit timp cat nu mentionati cum si de unde se poate obtine software piratat, deci atot timp cat nu mentionati exact sursa, locatia ei si metoda pe care cineva o ppate folosi ca sa obtine sft piratat, puteti vorbi orice. Nu ma impiedica nimeni sa comentez ca installous s-a updatat la versiunea X insa rog sa nu postati metode ptr a instala installous pe telefon ptr ca
stim ce poti face cu el si nu ne dorim sa promovam asta.

Incearca iReb de la iH8sn0w, foarte posibil sa-l aduci pe calea cea dreapta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline k1du

• [GMG] - HD Lover
  • GaMaGanda
« Reply #9 on: July 17, 2010, 04:10:03 PM »
@catanzaro: esti sigur 100% ca functioneaza? ca are si walkman o problema cu 3gsul lui
...So Close No Matter How Far, Couldn't Be Much More From The Heart, Forever Trust In Who We Are, And Nothing Else Matters...James Hetfield

Offline catanzaro27

• カタンツァーロ27
  • Founder
  • iPhone 4 & PS3 user!
« Reply #10 on: July 17, 2010, 04:27:36 PM »
iReb merge pt 3G. Pt 3GS se poate folosi iRecovery care rezolva problema insa trebuie instalat mai intai un driver pt usb numit "libusb", altfel nu merge.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline razvanrazy

• Founder
  • Why so serious ?
« Reply #11 on: August 11, 2010, 09:50:20 PM »
De azi sunt fericitul posesor al unui iPhone 3Gs 32gb. Intrebare. Cum pot sincroniza datele de pe "vechiul" 3G, pe care aveam 4.0.1 pe noul 3Gs pe care am 4.0 ? imi trebuiesc mesajele, ultimele contacte, salvarile de la jocuri, notes-urile...

Nu gasesc optiunea din itunes sa-l fac ca pe celalalt iphone. Stiu ca se putea cand instalam OS-ul, dar acum s-o putea ? ca nu vreau sa reinstalez OS-ul momentan ca nu stiu daca-l mai pot activa...